Proefregels

Algemene Voorwaarden
Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op Heel Niedorp Proeft. Door u aan te melden voor Heel Niedorp Proeft gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden.

Voorwaarden
1.1 Tijdens Heel Niedorp Proeft zijn de deelnemende restaurants/horeca gedurende de duur van het evenement open zijn voor bezoekers op vertoon van een deelnamebewijs.

1.2 Alle aan Heel Niedorp Proeft deelnemende restaurants/horeca staan vermeld op de website.

1.3 De deelnemer aan Heel Niedorp Proeft dient in het bezit te zijn van een deelnamebewijs, wat verkregen wordt nadat de betaling hiervoor is geschied.

1.4 Het deelnamebewijs voor Heel Niedorp Proeft geeft toegang tot alle deelnemende restaurants op de datum vermeld op de kaart. Het deelnamebewijs is na betaling niet persoonsgebonden.

1.5 Toegang tot de deelnemende restaurants/horeca, uitsluitend op vertoon van het deelnamebewijs en uitsluitend in de door het restaurant/horeca voor publiek opengestelde ruimtes.

1.6 Er wordt tijdens Heel Niedorp Proeft geen rekening gehouden met individuele dieetwensen en allergieën Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van het nuttigen van gerechten die niet voldoen aan individuele dieetwensen of allergieën.

Prijs

2.1 Bezoeker betaalt voor de bestelde producten en/of diensten de in de overeenkomst vermelde prijs. Betaling vindt plaats door bijschrijving van het verschuldigde bedrag op de door de Heel Niedorp Proeft opgegeven bankrekening.

Privacy
3.1 Bij het bestellen van een deelnamebewijs worden persoonsgegevens en eventuele andere gegevens gevraagd. Deze worden door Heel Niedorp Proeft verwerkt ten behoeve van het aangaan en uitvoeren van overeenkomst(en). Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld.

3.2 De bezoeker is ervan op de hoogte en stemt er uitdrukkelijk mee in dat Heel Niedorp Proeft de persoonsgegevens van de deelnemer verwerkt, met inbegrip van de gegevens over bezoeker activiteiten op de website en de producten en/of diensten die de deelnemer heeft besteld.

3.3 Bij deelname van Heel Niedorp Proeft, stemt u ermee in dat wij foto’s van u, uw eigendommen of uw evenementen kunnen gebruiken voor promotiedoeleinden, inclusief maar niet beperkt tot marketingmateriaal, social media posts en advertenties. We behouden ons het recht voor om deze foto’s te gebruiken zonder uw voorafgaande toestemming en zonder compensatie voor u. Als u niet wilt dat uw foto wordt gebruikt voor promotiedoeleinden, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om deze foto’s te verwijderen.

Aansprakelijkheid
4.1 Heel Niedorp Proeft is niet aansprakelijk voor de door de deelnemende restaurants/horeca geleverde producten en diensten, noch voor onjuiste informatie op de website van Heel Niedorp Proeft, noch voor de mogelijke gevolgen van de weigering van restaurants/horeca om de bezoeker te accepteren.

4.2 Deelname aan Heel Niedorp Proeft is op eigen risico.

Annulering van Heel Niedorp Proeft en/of een deelnemende restaurant aan Heel Niedorp Proeft, door overmacht.
5.1 Indien door overmacht Heel Niedorp Proeft niet door kan gaan, krijgt de deelnemer een waardebon om Heel Niedorp Proeft op een later tijdstip in te halen. Er wordt geen deelname geld gerestitueerd. Indien door overmacht een van de restaurants aan Heel Niedorp Proeft op de uitvoeringsdata niet mee kan doen, zal een vervangende locatie worden gezocht.